Om meg


Coach-Netta - Kirsti A. Solbrekke

Coach-Netta
Kirsti A. Solbrekke

Velkommen!

Mitt fulle navn er Kirsti Annette Solbrekke. Som liten ble jeg ofte kalt for Kikki-Nette eller Netta, og derfor navnet Netta i Coach-Netta.

Jeg er en ekte Onsøy jente, som så dagens lys i desember 1967. Er ei glad-jente, full av humor og glimt i øyet. Jeg liker å ha mange baller i lufta, og liker at det er liv og røre rundt meg, men noen ganger er det herlig å kunne trekke seg tilbake i fred og ro med en god bok og en god kopp te.

Jeg er ganske allsidig; elsker å lage mat og kaker, trives godt i arbeidstøyet med malerkosten, grave litt og sjaue – som i neste øyeblikk liker å stæsje meg opp og tar gjerne en tur på catwalken. Men det beste jeg vet er å hygge meg med familie og venner! Elsker å overraske og glede andre!

Jeg har alltid likt å hjelpe mennesker, noe som har resultert i jobb i helsesektoren i over 30 år. Er utdannet omsorgsarbeider med videreutdanning i psykiatri, og har jobbet innen eldreomsorgen og med funksjonshemmede.

Jeg har også noe lederefaring, og jeg har jobbet med salg, markedsføring og merkevarebygging, bl.a i London.

Jeg ble sertifisert på Ringom-instituttet som Inspirerende Coach i 2006, og som Mental Trener i 2015.

Under min utdannelse på Ringom-instituttet fikk jeg alle de bekreftelser jeg trengte på at dette er min vei. Jeg liker å være en medspiller og pådriver i menneskers utviklingsprosess, og jeg liker å lete etter løsninger istedet for problemer. Det er fantastisk å oppleve at mennesker når sine små og store mål.

Jeg har funnet min vei! Har du funnet din?

Livet er som et stort lerret, og du bør bruke så mye maling på det som du kan!

Danny Kaye

Coach Netta - Kirsti Solbrekke Ingebrigtsen