Nyheter

Her blir alle nyheter og aktuelle ting om hva som skjer hos Coach-Netta lagt ut.

T-talk

Hver tirsdag så har jeg noe som heter T-talk på Facebook-siden min. Der har jeg forskjellige gjester med meg som har en historie å fortelle og gode ting å formidle. Det foregår som oftest kl. 12:00, og gjesten blir annonsert på Facebook dagen før. Dette foregår direkte, så du som følger med på direkten kan kommentere og stille spørsmål underveis. Alle sendinger blir liggende på siden, så det er bare å skrolle nedover og finne sendingen og se på i ettertid også.

https://www.facebook.com/coachnetta

Coach-Nettas ønskebrønn

Hver fredag så har jeg en live-sending hvor jeg tar opp aktuelle temaer som er kommet inn som ønske. Så her kan du være med å ønske hva du vil jeg skal snakke om.

Ikke noe tema er for rart, dumt eller vanskelig – jeg tar det meste på strak arm. Sendetid her kan variere noe, men blir annonsert på Facebook-siden (som regel en gang mellom 11 og 13). Dette er en sending med litt «fredags-wibes» – jeg elsker fredager!

https://www.facebook.com/coachnetta

Mitt signaturprogram

Jeg har nå utviklet mitt eget signaturprogram; Føniks-programmet, og det er et nytt tilbud hos meg. Det er et helhetlig coaching- og selvutviklingsprogram, hvor du jobber med meg over tid (minimum 3 måneder, men du kan fortsette på månedsbasis så lenge du vil, og har behov).

Programmet består av 8 steg hvor vi går inn og bearbeider gammelt grums, og rydder plass til mer energi og glede. Dette er for deg som er sliten, som livet har putta på litt for mye, og som kjenner at den berømmelige veggen er farlig nær, eller kanskje det allerede har smelt.  

Du gir masse og er der for alle andre, men nå kjenner at du skulle ønske livet var noe mer .. Mer energi, mer kjærlighet, mer livsglede kanskje? Dette er til deg som ønsker å få livet ditt tilbake i en bedre versjon; kjenne deg fri, sterk og glad igjen. Nysgjerrig?

Ta kontakt med meg så tar vi en prat! 🧡