Om meg


Velkommen!

Mitt navn er Kirsti Annette Solbrekke. Som liten ble jeg ofte kalt for Kikki-Nette eller Netta, og derfor navnet Netta i Coach-Netta.

Jeg er ei ekte Fredrikstad jente, som så dagens lys i desember 1967. Er ei glad-jente, full av humor og glimt i øyet. Jeg liker å ha mange baller i lufta, og liker at det er liv og røre rundt meg, mens andre ganger er det herlig å kunne trekke seg tilbake i fred og ro med en god bok og en god kopp te.

Jeg var et stille og tenkende barn. Som liten fikk jeg tidlig erfare hva frykt og sorg var. Men jeg erfarte også at det er mulig å snu mye av det som i utgangspunktet er dårlig til noe bra. Og jeg har tenkt at kanskje coachen i meg ble skapt allerede da.

Jeg har også alltid likt å hjelpe mennesker, noe som resulterte i jobb i helsesektoren i over 30 år. Er utdannet omsorgsarbeider med videreutdanning i psykiatri, og har jobbet både innen eldreomsorg og med funksjonshemmede.

Jeg har også jobbet med salg, markedsføring og merkevarebygging, bl.a i London, så der fikk den ekstroverte og kreative delen av meg slå ut i full blomst.

Det var i 2005 jeg ved en tilfeldighet kom over en utdannelse som het Inspirerende Coaching, og når jeg leste om det så følte jeg at jeg leste om meg selv. Jeg var ikke ukjent med hverken tenkemåter eller teknikker fra før. Jeg ble sertifisert på Ringom-instituttet som Inspirerende Coach i 2006, og som Mental Trener i 2015.

Jeg har jobbet mye 1-1, grupper, holdt foredrag og kurs for foreldre, foreninger, og personalgrupper, og har også oppdrag som personlig matchmaker.

Jeg har et stort varmt hjerte, og et genuint ønske om å hjelpe og bringe mennesker opp og frem. Kommunikasjon og relasjoner har alltid lagt hjertet mitt nært. Så jeg har nå det siste året dykket dypt ned i meg selv, kjent på hva jeg brenner for, sett på hvilken kompetanse jeg har og samlet alle tråder. Det er med stor stolthet og ydmykhet jeg lanserer et nytt produkt i 2020: nettkurset Barn og Sorg, og i kjølvannet av det; brett-spillet Samspillet.

Det er en fantastisk følelse å kunne gi det beste man har.

Stor varm klem fra Coach-Netta

Livet er som et stort lerret, og du bør bruke så mye maling på det som du kan!

Danny Kaye

Coach-Netta - Kirsti Annette Solbrekke

Coach-Netta – Kirsti Annette Solbrekke