Ny start – meg og deg, mine og dine

Er du redd for å starte på nytt? Eller har du prøvd og det har ikke gått så bra?

Ikke fortvil, du er i godt selskap. Veldig mange synes det er vanskelig i å lykkes med både foreldrerollen, og det å være en god partner. Når man i tillegg er blitt alene med barna, så er det en historie her, som også påvirker og spiller inn.

Etter stor sannsynlighet så har både du og barna opplevd vonde og vanskelige tider, og mange følelser er knyttet til nettopp det. Kanskje du er redd for å møte noen ny? Kanskje barna er redde for at du skal møte noen? Og hvordan finner du den rette?

Det er mye å ta hensyn til, og mye som kan gå skeis, men det trenger det ikke gjøre! Det er viktig at både hjerte og hjerne spiller på lag – for at dere alle skal kunne gå fremtiden lyst i møte.

Er dette kurset for deg?

Har du blitt alene med barna, og tenker at det begynner å bli på tide å gå videre – starte på nytt? Eller kanskje du har starta på nytt – flere ganger? Hvis dette er deg, så er dette kurset garantert for deg!

Men det er ikke så lett å manøvrere i dette landskapet – verken med dating, eller å finne «den rette» som både du og barna liker.

Ny kjæreste, mine og dine barn (…og kanskje våre?)

Oi, oi, oi, her er det mange fallgruver! Og det vanskelig å ikke tråkke feil. Derfor har jeg laget et fint lite kurs til deg, som guider deg gjennom ulent terreng, og til et godt, nytt og fint familieliv!

  • Kurset er delt inn i 6 leksjoner/temaer
  • Egen lukket Facebook-gruppe med ukentlige gruppe-coachinger
  • Tilgjengelig personlig veiledning/coaching-time

Det er nå på tide å sette nye gode relasjoner på timeplanen!

  1. Forelskelse og dating.
  2. Introduksjon av ny partner.
  3. Minefelt. Mine og dine barn, forskjeller, oppdragelse, øvrig familie.
  4. Kommunikasjon og ærlighet.
  5. Egenkjærlighet.
  6. Fremtidsplaner og drømmer.