Mitt navn er Kirsti Annette Solbrekke, og det er jeg som er Coach-Netta.

Jeg er online-coach og jobber over hele landet, fra nord til sør. Jeg kan hjelpe deg hjemme i din egen stue – enklere blir det ikke. Jeg har taushetsplikt, så alle samtaler med meg er konfidensielle.

Omsorg har vært en stor del av meg siden jeg var liten jente, og jeg har hatt min dose av sorg, redsel og utfordringer i livet. Opp igjennom livet har jeg hjulpet mange mennesker i vanskelige situasjoner, og jeg vil nå dele mine erfaringer med deg.

Jeg har en iboende overbevisning om at vi kan gå igjennom tøffe utfordringer, og komme styrket ut av sorg og frykt – om vi håndterer følelser og tanker på riktig måte. Det er det som er livsmestring.

Mitt ønske er å få lov til og bringe håp om at lyset igjen vil skinne i livet ditt.

Jeg er ei ekte Fredrikstad-jente som så dagens lys i 1967. Som liten ble jeg kalt for Kikki-Nette eller Netta.

Jeg er ei glad-jente med mye humor som liker futt og fart, men har også behov for ro og alenetid. En god miks av introvert og ekstrovert. Dyr står mitt hjerte nær, så jeg tror ikke jeg ville klart meg uten en eller annen pels-dott i nærheten. Mye trøst og godt selskap!

Mine store stoltheter i livet er mine tre barn, og jeg er nok litt «løve-mamma» – det er viktig for meg at de rundt meg har det bra. Men jeg har også dratt barna igjennom to skilsmisser (ikke spesielt stolt av det, og det var nok mye som kunne vært gjort annerledes). Og det har gitt meg og dem en del dyrekjøpt lærdom.

Nelson Mandela sa en gang; «Jeg taper aldri. Enten så vinner jeg – eller så lærer jeg».

Jeg har hatt mye lærdom i livet mitt.

Siden jeg alltid har likt å gi og hjelpe mennesker, så det er nok ganske naturlig at det resulterte i jobb i helsesektoren i over 30 år.

I 2005 så begynte jeg å utdanne meg som coach. Det ga så gjenklang i meg, og jeg var ikke ukjent med hverken tenkemåter eller teknikker fra før. Jeg ble sertifisert på Ringom-instituttet som Inspirerende Coach i 2006, og som Mental og Emosjonell Trener i 2015. Samme år startet jeg opp for meg selv med firmaet Coach-Netta. Endelig kjente jeg at jeg var der jeg skulle være – autentisk, fri, sterk og klar.

Samspillet

I 2019 så tok jeg et dypdykk i meg selv for å finne min indre flamme, etter et møte med veggen i 2018. Og det første resultatet ble nettkurset om Barn og Sorg. I den prosessen så også brettspillet Samspillet dagens lys. Et fint spill for foreldre og barn for å kunne dele tanker, følelser og meninger. Samspillet er også nå blitt oversatt til engelsk; Share & Tell.

Føniks-programmet

Høsten 2022 ble mitt signatur-program lansert: Føniks-programmet. Det er et 4 måneders coaching- og selvutviklingsprogram som transformerer skitt til gull.

Føniks-programmet er for deg som føler deg sliten, som kanskje har brukt jobben og karrieren i alle år som buffer for alle følelser, som snart (eller har) møtt veggen. Du stiller opp for alle andre, noe som gir deg anerkjennelse og du blir sett. Men du kjenner allikevel at du savner livsglede og energi, og både selvtillit og selvfølelse ikke er der det bør være.

Kommer i løpet av 2024: Føniks-spillet er i støpeskjeen – så gled dere!