Jeg vil virkelig anbefale Coach Netta på det varmeste

Jeg følte meg utrygg, fylt med mye redsel, sorg, engstelse for det ukjente og lite egen kjærlighet. Jeg hadde gått igjennom parterapi med min mann og vi hadde det tøft. Men vi ville kjempe videre i forholdet, for det som ville komme av utfordringer. Jeg valgte et Føniks-program som varte over 12 uker. Du vinner ikke noe ved ikke å prøve, så det er viktig å jobbe seg gjennom alt for å komme styrket ut i andre enden.

Coach Netta, er inspirerende, flink med ord, flink til å pushe deg videre, flink til å lytte til mine behov. Støttende og flink til å gi gode råd gjennom alle disse stegene vi skal igjennom. Hun er tålmodig og raus med sine erfaringer og villig til å lære bort alt hun kan. Kirsti byr mye på seg selv av egne opplevelser, som gjør at vi andre føler en ekte følelse. 

En Dame med stor D, som du blir så glad i!

Jeg var så tøff at jeg hadde en transformasjons-coach session online, som de andre i gruppen fikk være med å oppleve mine mørke sider, som vi bearbeidet. Jeg så lys i kroppen på de steder som det gjorde vondt, i hjerte og bena, som vi fikk jobbet med på en god måte. Så etter en slik session følte jeg meg 10 kg lettere, rørt og klarte å tilgi meg selv, fordi vi fikk jobbet med alt det som føltes vondt. Og det som var sort og trist ble fylt med lys og varme farger. Og kjærlighet til meg selv.

Oppsummerende gode ord som er ektefølt: Raushet, varme, god utstråling, vil alle kun det beste. Flink til å pushe der det trengs. Hun løftet virkelig meg opp og frem videre, og jeg er nå klar for å møte verden med de utfordringene den kan by på. Men nå er jeg ikke redd lenger, jeg føler meg trygg og sterk. Og har mye god lærdom med meg i tankene mine.

Med vennlig hilsen Jeanette, 46 år

Har du lyst til å lære hvordan du kan gjøre utfordringer og motgang til utvikling?

Tusen, tusen takk Kirsti!

Jeg bestilte coaching hos Kirsti for å få klarhet i om jeg skulle skifte yrke eller ikke. Jeg hadde en tid følt at jeg ikke var der jeg skulle, og det skapte mye uro og angst-tendenser i meg. Jeg var også i et til-og-fra forhold som også stresset meg en del, og jeg følte rett og slett at jeg ikke hadde det så bra.

For å gjøre en lang historie kort, så klarte Kirsti å nøste opp mange bakenforliggende grunner til at livet mitt var som det var, og det som var morsomt var at det ikke handlet om jobben min i det hele tatt, som jeg trodde. Mine timer hos Kirsti endret hele mitt liv, mitt forhold til familien, og ikke minst fant jeg min egen styrke ved å se min egenverdi, og forstå hvorfor ting var som de var. Nå kan jeg møte fremtiden med en helt annen forventning og glede enn tidligere, og jeg kan ta valg på riktig grunnlag. 

Christine, 30 år

Like vakker på innsiden som på utsiden.

Lett å bli glad i Kirsti, for hennes utstråling og engasjement for det hun holder på med. Er seriøs og med fantastiske gode lære egenskaper, og hun er jordnær og lett å snakke med.

Etter å ha jobbet over 20 år i helsesektor, følte jeg meg helt tom og apatisk. Kom over annonse med Kirsti, og fikk en samtale med henne, som skulle forandre alt fremover. Etter å ha vært med i Føniks programmet, har jeg fått tilbake kraften i meg, og har blitt mer modig. Livet har snudd seg til en mer positiv hverdag og jeg føler meg mer lykkelig, og har mer overskudd i hverdagen.

Har virkelig hatt nytte av Fønix programmet, og har truffet mange fantastiske mennesker i gruppa. Kan på det sterkeste anbefale henne som life- coach!

Katrine, 44

Kjære Kirsti

Jeg vil bare takke deg så mye for den hjelpen du har gitt meg under min reise for å komme ut av et destruktivt forhold. Din profesjonelle rådgivning og støtte kom godt med for å klare å se situasjonen klart, og ta de nødvendige skrittene for å komme videre i prosessen.

Jeg har jobbet med deg i forbindelse med to caser som jeg kom med. Øverst nevnt og deretter en forespørsel på å få hjelp til å løse en konflikt på arbeid. Din kloke rådgivning og gode lytteferdigheter var avgjørende for å komme videre i prosessen og få til en tilfredsstillende løsning.

Tusen hjertelig og jeg vil varmt anbefale deg videre som en god og oppriktig mentor/coach som er meget løsningsorientert. I tillegg gir du konstruktive og helt klare forslag (verktøy). Mine største og varmeste anbefalinger.

Heidi, 47 år

Stort utbytte!

Jeg hadde utrolig stort utbytte allerede etter få samtaler, hun satte fingeren på konkrete ting jeg kunne jobbe med og ga meg redskap til å håndtere det. Veldig fornøyd!

Tone, 42 år