Trenger du en guide i motbakke og ulent terreng?

Jeg har en iboende overbevisning om at vi kan gå igjennom tøffe utfordringer, og komme styrket ut av sorg og frykt – om vi håndterer følelser og tanker på riktig måte. Det er det som er livsmestring.

Jeg er online-coach og jobber over hele landet, fra nord til sør. Jeg kan hjelpe deg hjemme i din egen stue – enklere blir det ikke. Jeg har taushetsplikt, så alle samtaler med meg er konfidensielle.

Har du lyst til å lære hvordan du kan gjøre utfordringer og motgang til utvikling?

Føniks-programmet

Føniks-programmet er et coaching- og selvutviklingsprogram som går over 4 måneder. Her tar vi et oppgjør med alt gruff som ligger i fortiden, og transformerer skitt til gull.  Klar for å kjenne deg fri, sterk og glad igjen? 

Ny start – deg og meg, mine og dine

Dette er et kurs for deg som er alene med barn, og som begynner å bli klar for å starte på nytt. Eller kanskje du har prøvd en stund, men du synes det er vanskelig å finne den rette for deg og barna, og kanskje den andre har barn også. Det er mange ting som skal klaffe, og tas hensyn til.

Sorghjelp til små knuste hjerter

Dette er et kurs til deg som har barn som er i en sorgsituasjon.  Dette kurset tar for seg sorg ved at en forelder er borte/fraværende.

Det kan f.eks være skilsmisse/samlivsbrudd, rus, alvorlig sykdom, og død.

Personlig coaching

Ofte står vi ved veiskiller i livet, og vi blir usikre på hvilken vei vi skal velge. Det kan være enkle og konkrete spørsmål/valg, eller de litt større livsinngripende temaer. Det meste kan coaches på, og vi retter blikket fremover.

Gruppe coaching

Når flere trekker samme vei, og vet hva målet er, og har eierskap til det, kan det skje magi! Skreddersydde kurs og løsninger etter behov.

Dette kan være like aktuelt i familier og foreninger, som på arbeidsplassen.